För dig som är materialleverantör

Fördel med standardiserat system

Som leverantör behöver du inte hålla reda på några saldon eller ansvara för returer av pallar och dessutom är du med och påverkar miljön på ett positivt sätt.

Till höger ser ni oss som aktivt driver Retursystem Byggpall. Tillsammans med flera tusen andra kunder som nyttjar retursystemet ser vi klara fördelar med ett standardiserat system för pallhanteringen i byggbranschen.

Enkelt att gå med i Retursystem Byggpall

Eftersom helpallen är en standardiserad EUR-pall fungerar den i befintliga produktionsutrustningar och ställage. Din övergång är i praktiken ett telefonsamtal bort. Detsamma gäller för halvpallen. Det kostar ingenting att ansluta sig till Retursystem Byggpall.

Varje byggpall kontrolleras individuellt före tuleverans. Kvalitetskontrollen ger en jämn kvalitet på lastpallarna. Det är viktigt såväl ur produktions- som ur säkerhetssynpunkt.

Sätt igång med Retursystem byggpall

  1. Ring 020-27 00 00 till systemets pallaktör, Norrlandspall, för att beställa byggpallar alternativt beställ på www.byggpall.se.
  2. Du betalar 107 kr per pall och debiterar din kund 107 kr per pall. För halvpallen betalar du 80 kr per pall och debiterar 80 kr.
  3. Frakten ingår i priset vid köp av minst 300 byggpallar, annars debiteras en frakt på 200 kr.

Ett rikstäckande retursystem

Norrlandspall AB har för närvarande uppdraget att leverera byggpallen och ansvarar också för hämtning, reparation och återköp. Norrlandspall har depåer från Helsingborg och Kristianstad i söder till Umeå i norr.

Retursystem Byggpall gör vår pallhantering smidigare, dessutom tillgodoser vi våra kunders behov och önskemål genom att leverera Byggpall.

Robert Larsson
Platschef, Weber Vingåker